A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Novosti - UDRUŽENJE PRIVREDNIKA 'BIZNIS CENTER' JELAH TEŠANJ | biznistesanj.ba

Saziv za 12.sjednicu Općinskog vijeća Tešanj

Na osnovu člana 19. i 22. Statuta Općine Tešanj („Službeni glasnik Općine Tešanj“, broj: 11/07), te člana 19. i 42. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Tešanj („Sl.glasnik Općine Tešanj“, broj: 7/08, 1/12 i 7/12), S A Z I V A M 12. sjednicu Općinskog vijeća Tešanj koja će se održati dana 31.10.2013. godine (četvrtak) s početkom u 14:00 sati, u Sali Općinskog vijeća Tešanj. (izvor: www.opcina-tesanj.ba)

CERK: Dan otvorenih vrata

Povodom realizacije projekta Centar za razvoj karijere mladih – CERK, Jedinstvena organizacija mladih Jelah, u četvrtak, 24.10.2013. godine sa početkom u 12:00 sati u Sali Općinskog vijeća Tešanj, organizuje Dan otvorenih vrata. (izvor: www.opcina-tesanj.ba)

Uspjeh Zmajeva bit će pogodak i za bh. ekonomiju (Al-Jazeera Balkans)

Pored ogromne doze prijeko potrebnog entuzijazma i optimizma koju je dobilo stanovištvo Bosne i Hercegovine kvalifikacijom na Svjetsko prvenstvo u fudbalu (SP), selektoru reprezentacije i Zmajevima će biti zahvalni i ekonomski subjekti širom BiH, odnosno kompanije, kaže Erol Mujanović, analitičar u oblasti ekonomije i managementa, u kolumni objavljenoj na AlJazeera-i. (izvor: www.kupuj387.ba)